D-tox Spa

D-tox  Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul D-tox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismuli si ajuta la slabit.

La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparat D-tox Spa urmareste canalele de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor.

Principiul terapiei: se accelereaza procesul natural de detoxifiere al organismului, eliminand toxinele, metalele grele si impuritatile prin porii de la nivelul talpii picioarelor.

Detoxifierea este vizibila, apa din recipient schimbandu-si culoarea in functie de deseurile metabolice eliminate. Astfel, daca apa se coloreaza in galben sau verde, este o dovada a detoxifierii rinichilor si tractului urinar, daca se coloreaza in maro si negru, semnaleaza curatirea ficatului si a vezicii biliare, fulgii de culoare neagra sunt metalele grele eliminate, culoarea rosie indica toxine purtate in circuitul sanguin, portocaliul semnaleaza toxine depozitate in articulatii si exemplele pot continua.

 

BENEFICII : – tratamentele sunt recomandate in special pentru urmatoarele conditii:

– toxicitati ale ficatului si rinichilor care determina o functionare necorespunzatoare a acestora;

– semne ale imbatranirii premature;

– alergii, migrene, oboseala cronica;

– circulatia sangvina deficitara;

–  toxicitate cu metale grele;

– edeme, obezitate, celulita;

– dureri ale articulatiilor;

– varice, artrita;

 

Este recomandat un pachet de 15 sedinte (efectuate la fiecare 2 zile).

 

Contraindicații: implanturi electrice (peacemaker cardiac) sau metalice; episoade epileptice sau psihotice; sarcină; transplant renal; persoane aflate în tratament de chimioterapie sau radioterapie; diabet de tip 1; persoane cu răni deschise la nivelul tălpilor.

Comments (5)

Leave a comment

Instagram

Instagram