Despre Noi

Lusito Cosmetics este un concept italienesc, ce ofera calitate si  servicii intr-un stil autentic italienesc. Va punem la dispozitie serviciile noastre cele mai variate, precum si specialistii nostrii la preturi speciale, in locatii de exceptie.

 

Danilo Lusito Studio va asteapta cu 2 divizii de exceptie : “Danilo Lusito HairStyling”, divizia de coafor, si “Mediterranean Spa” divizia de cosmetica corporala si faciala.

Situat intr-o zona ultra-centrala, Dorobanti, Danilo Lusito Studio va va incanta cu cei mai buni profesionisti si cu cele mai bune produse profesionale, intr-un stil autentic italienesc..

La coafor va punem la dispozitia dvs. Echipa Danilo, sub atenta supraveghere a HairStylistului Italian Danilo Lusito, care va vor incanta cu cele mai frumoase si spectaculoase Schimbari de look, Tratamente Tricologice, Tunsori, Coafuri sau Impletituri.

Cosmetica este o cosmetica non-invaziva, Revolutionara, cu cele mai bune rezultate pentru probleme de acnee, pigmentare epidermica, lifting, rejuvenate, dermatite, cuperoze, etc.

Tot in cadrul cosmeticii va punem la dispozitie si Tratamentele cu Lumina Pulsata pentru Epilare Defintiva, sau Tratamente Anti-Age, Acnee, Cuperoze sau Teleanjectazie.

Partea de Remodelare Corporala este un segment special care functioneaza doar pe baza de Tratamente Personalizate in functie de Inestetisme.

Nu uitam nici de mainile unei doamne, care “sunt cartea de vizita a oricarei femei” , si va propunem fie Manichiura – Pedichiura Clasica, fie Unghii False, sau Oja Semipermanenta.

 

In saloanele noastre  se utilizeaza produse profesionale italienesti atat la coafor cat si la tratamente corporale.
La coafor va vom incanta cu produse Faipa, Dikson, sau Junona cu extracte naturale din arbore de ceai, seminte de in, ulei de argan, fructe, cristale lichide ; iar in partea de cosmetica cu produse Benexere, Dl, Nactive sau Vagheggi.
Vopseaua folosita este o vopsea italieneasca Three , cu ulei din arbore de ceai si continut scazut de amoniac, Dikson, sau vopsea permanenta BIO, fara amoniac.
Sampoanele, mastile, balsamul, sau orice alt produs de styling este imbogatit cu diferite substante nutritive, pentru ca Dvs sa aveti un par sanatos si cat mai frumos dupa ce utilizati serviciile noastre.
Cosmetica va va incanta cu produse Benexere, Dl, Nactive sau Vagheggi, atat pentru fata, cat si pentru corp, precum si cu ceara traditionala imbogatita cu uleiuri esentiale, sau ceara de unica folosinta.
Noi nu folosim materiale reutilizabile, ci doar produse de unica folosinta, atat la coafor, cat si la cosmetica (prosoape, cearceafuri, role de pat, etc).

 

Echipa Danilo Lusito este formata din cei mai buni profesionisti, atenti supravegheati de catre Danilo Lusito, la coafor, si Antonio Lusito la cosmetica.

 

La coafor va puteti rasfata cu :

  • Danilo Lusito – Hairstylist Italian
  • Camy – Asistenta Stylistului Danilo
  • Nicoleta – Asistenta Stylistului Danilo
  • Elena – Asistenta Stylistului Danilo

 

La Cosmetica veti ramane incantati de :

  • Antonio Lusito – Personal Trainer si Cosmetolog
  • Lavinia Lusito – Personal Trainer Cosmetica si Remodelare Corporala & Make-up Artist
  • Andreea – Cosmeticiana si Tehnician Tratamente Corporale si Masaje
  • Mirela – Tehnician Tratamente Corporale si Masaje , Expert Epilare Definitiva

Echipei o mai adaugam si pe Zena– specialista noastra in Unghii false si Manichiura – Pedichiura.

 

Twitter


Instagram

Instagram

Google+ Follow us