Galvanica Faciala

Tratamentul galvanic  este o tehnica dermato-cosmetica bazata pe efectul curentilor electrici de joasa intensitate (curenti galvanici) care faciliteaza patrunderea in piele a ingredientelor active.

Procedura este nedureroasa si consta dintr-o serie de operatiuni care au drept punct culminant aplicarea gelurilor specifice, in special a gelurilor anti-age cu miscari blande de masaj, in prezenta curentilor galvanici care amplifica gradul de penetrare al ingredientelor active. Aceste substante de origine naturala au ca obiectiv incetinirea procesului de imbatranire a pielii.

 

BENEFICII-curentul galvanic,in sinergie cu serurile specifice:

– revitalizeaza si revigoreaza pielea, promovand energia celulara;

–  incetineste semnele vizibile ale imbatranirii;

– faciliteaza revenirea dupa stres;

– imbunatateste hidratarea.

 

Aparatul de galvanica este un aparat cosmetic al carui scop este acela de a ajuta substantele active sa penetreze in profunzimea pielii atunci cand se face iontoforeza ( ionizarea ) si dezincrustarea.

Galvanicul are doua functii foarte importante pe durata tratamentului facial : functia de baza este aceea ca permite introducerea substantelor hidrosolubile in piele, acest procedeu este numit iontoforeza ( ionizare ). Cand folositi curent galvanic exista doi poli: unul negativ (-) si unul pozitiv (+).

POLUL POZITIV POATE FI FOLOSIT :
1. Pentru inchiderea porilor dupa un tratament facial
2. Atenueaza roseata la acneea slaba
3. Previne inflamarea dupa extractia comedoanelor si tratarea petelor.
4. Forteaza solutii cu PH acid , cum ar fi un astringent

POLUL NEGATIV POATE FI FOLOSIT :
1. Pentru a stimula circulatia sangelui in pielea uscata
2. Forteaza lotiunea dezincrustanta in piele (solutii cu PH alcalin)

 

Contraindicatii : nu se recomanda aplicarea ei daca exista rani la nivelul zonei de tratat sau daca exista dilatatii vasculare la nivelul fetei (de exemplu daca persoana respectiva sufera de rozacee, chiar din primul stadiu de acnee rozacee, si anume cuperoza).

Leave a comment

Instagram

Instagram