CRIOLIPOLIZA

CRIOLIPOLIZA este cea mai noua si EFICIENTA metoda de slabire localizata, FARA DURERE, care distruge DOAR celulele adipoase din zona ce urmeaza a fi tratata, distrugerea lor fiind PERMANENTA (celulele adipoase nu se mai refac). 

Este procedura ideala pentru abdomen, spate, solduri, picioare, brate, chiar si pentru zona barbiei duble.

Sedintele pe fiecare zona se fac la distanta de aprox. 20 de zile intre ele, in acest timp completandu-se tratamentul cu proceduri intense de drenaj si detoxifiere.

Principiu de functionare :

Aplicatorul se foloseste de functia vacuum, care trage tesutul adipos in interiorul manipolului, tesut care mai apoi este inghetat prin intermediul tehnologiei speciale si controlate de racire, care in mai putin de cateva minute poate ajunge pana la -16 grade Celsius.

Dupa inghetarea tesutului, aparatul continua tratamentul, “spargand” efectiv celulele adipoase, neavand totodata nici un efect negativ asupra pielii, muschilor, sau vaselor de sange.

Este o terapie complet sigura, non – invaziva si o alternativa EXTREM DE EFICIENTA la liposuctia chirurgicala.

BENEFICII :

  • intr-o singura sedinta, grasimea este distrusa in proportie de 25-45% din grosimea stratului adipos
  • celulele adipoase NU SE MAI REFAC
  • nu afecteaza organele sau alte tesuturi.
  • rezultate comparabile cu liposuctia chirurgicala
  • procedura nedureroasa si confortabila

 

Dupa eliminearea tesutului adipos din suprafata, se poate continua si alterna tratamentul cu alte proceduri ce elimina celulita, grasimea intramusculara, sau alte straturi de tesut adipos mai profunde, cum sunt Cavitatia, LipoLaserul,Vacuum Roller-ul, Ultrasunetele, Mezoterapia, etc, alternante evident in continuare cu proceduri de drenaj si elasticizare.

Instagram

Instagram