LIPOLASER

LIPOLASER este un aparat revolutionar care TOPESTE CELULITA , SI GRASIMEA LOCALIZATA, folosind principiul undelor laser de joasa frecventa, care actioneaza doar asupra celulelor grase, fara a afecta vasele de sange sau musculatura. Datorita undelor laser care patrund in profunzime, generate de razele infrarosii este activat procesul de lipoliza (arderea grasimilor). Aceasta ardere a grasimilor este permanenta, in sensul ca grasimea topita din zona tratata nu se va mai reface.

Razele lipolaser patrund 5-6 cm cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase.
Caldura generata de infrarosii topeste grasimile acumulate in exces de catre organism. Efectele tratamentului cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si in centimetri.

Rezultatele sunt vizibile imediat, atat in circumferinta zonei tratate, cat si in gradul de conturare a siluetei.

Aparatul este indicat in tratamentele localizate, pentru zone cum sunt : abdomenul, aripioarele, coapse, genunchi, brate si inclusiv in tratarea BARBIEI DUBLE.

Metoda de slabit cu lipolaser este ideala pentru cei care au un stil sedentar dar si pentru cei care vor sa aiba un mai mare control asupra propriei greutati.

 

 

Beneficiile terapiei LIPOLASER:

– Eliminarea completa si prevenirea celulitei prin diminuarea tesutului adipos, precum si eliminarea grasimii localizate
– Reintinerirea organismului: tratamentul cu lipolaser accelereaza microcirculatia si metabolismul. Corpul arata mai bine, se simte mai tonifiat.
– Terapia lipolaser purifica sangele, imbunatatind aspectului pielii si redandu-i luminozitatea. Pielea se netezeste, pana si cicatricile sunt mai putin vizibile.
– Terapia lipolaser ajuta la reducerea volumului corporal si la slabirea rapida in centimetri

 

Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Clientul nu  simte durere, nu are nici un disconfort vizibil si nu are nevoie de timp de recuperare.

 

 

Instagram

Instagram