Oferte Epilare cu Ceara

EPILAT TOTAL – piele fina si delicata cu produse italienesti!

Pentru ca stim ca puneti pret pe calitatea serviciilor, a produselor, dar si pe partea de igiena, salonul nostru vine in intampinarea cerintelor si exigentelor dvs. prin serviciile de epilare IGIENICA , care presupun utilizarea produselor de unica folosinta 100%, fara posibilitatea de refolosire a acestora.

Acest lucru presupune ca vom folosi doar CEARA PROFESIONALA de UNICA FOLOSINTA (ceara la tub sau la borcan cu banda de epilat) sau CEARA TRADITIONALA NEREFOLOSITA (ceara elastica perle sau la tavita).

Mai mult folosim doar hartie de pat de unica folosinta, spatule de unica folosinta, precum si alte accesorii, toate de unica folosinta.

Toate aparatele care intra in contact cu pielea clientelor vor fi dezinfectate dupa fiecare clienta, iar prosopul de bumbac care acopera patul, desi nu intra in contact cu pielea (se foloseste rola de pat de unica folosinta pe deasupra) va fi oricum spalat cu detergenti dezinfectanti dupa fiecare utilizare.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa va invitam cu cel mai mare drag sa ne incercati serviciile si profesionalismul operatorilor nostri.

 

 

Leave a comment

Instagram

Instagram