Oferte Remodelare Corporala

Abonamentele sunt valabile 30 de zile de la prima sedinta.
Tratamentele poate fi si personalizate (Procedurile se pot inlocui cu alte proceduri in functie de probleme). 

Va rugam sa verificati daca pachetul ales include personalizarea (schimbarea procedurilor cu alte proceduri)  in costul abonamentului. 

CRIOLIPOLIZA este cea mai noua si EFICIENTA metoda de slabire localizata, FARA DURERE, care distruge DOAR celulele adipoase din zona ce urmeaza a fi tratata, distrugerea lor fiind PERMANENTA (celulele adipoase nu se mai refac). 

Este procedura ideala pentru abdomen, spate, solduri, picioare, brate, chiar si pentru zona barbiei duble.

Sedintele pe fiecare zona se fac la distanta de aprox. 15-20 de zile intre ele, in acest timp completandu-se tratamentul cu -proceduri intense de drenaj si detoxifiere.

Pentru clientii care doresc achizitionarea a mai multe sedinte de CRIOLIPOLIZA am creat pachete speciale cu reduceri substantiale de pana la 50%. 

Dupa eliminearea tesutului adipos din suprafata, se poate continua tratamentul cu alte proceduri ce elimina celulita, grasimea intramusculara, sau alte straturi de tesut adipos mai profunde, cum sunt Cavitatia, LipoLaserul,Vacuum Roller-ul, Ultrasunetele, Mezoterapia, etc, alternante evident in continuare cu proceduri de drenaj si elasticizare.

Pachetul de mai jos include un TRATAMENT COMPLET FATA si CORP. 

Pretul este pentru 1 sedinta. 

La achizitia a minim 8 sedinte , achitate in avans, se aplica un discount de 25%. 

Leave a comment

Instagram

Instagram