Oferte Tratamente de Par

NOU!! TRTAMENT PENTRU LAMINARE PAR 

 

 

 

TRATAMENT PE BAZA DE KERATINA SI ACID HIALURONIC PENTRU INTINDEREA PARULUI – DIKSOLISSAGE LISSACTIVE

Cu o tehnologie inovativa, care combina cele mai bune ingrediente, DIKSOLISSAGE LISSACTIVE este cel mai nou tratamente de indreptare a parului realizat de catre Dikson.

Formula sa face procesul de indreptare SIGUR si adecvat pentru FIECARE TIP DE PĂR, asigurand un  EFECT ANTIINCRETIRE ȘI O RECONSTRUCȚIE a parului in timpul procesului de indreptare, datorita prezentei KERATINEI. 

CU TRATAMENTUL DIKSOLISSAGE LISSACTIVE PĂRUL ESTE MAGNIFIC, INTINS,  HIDRATAT SI MATASOS LA ATINGERE.

Tratamentul are  inclus 1 SAMPON & 1 MASCA de intretinere pentru acasa, oferite CADOU.

 

 

TRATAMENT DE HIDRATARE INTENSA PENTRU PARUL USCAT SI DEGRADAT – ORISING COCO

Din ingrediente de origine Biologica, linia Orising Coco, asa cum ii spune si numele are ca ingredient principal, uleiul biologic de Cocos, ce are proprietati de hidratare intensa. 

Impreuna cu oligoelementele, vitaminele si mineralele din restul produselor ale gamei, tratamentul face minuni pe parul FOARTE uscat si degradat, lasand parul hranit, hidratat, lucios si matasos. 

Tratamentul dureaza aprox 60- 70 min., in functie de lungimea parului si va consta intr-un peeling special pentru scalp, menit sa exfolieze si sa pregateasca scalpul si parul pentru tratament, apoi spalat cu samponul specific gamei, aplicarea mastii, aplicarea a 2 lotiuni nutritive, lotiunea mineralizanta si lotiunea proteica. 

Tratamentele se recomanda a se efectua la o distanta de maxim 1 saptamana intre sedinte, cu un minim de 3-4 sedinte efectuate pentru a rezultate optime.

 

 

TRATAMENT DE HIDRATARE PUTERNICA & DE VOLUM  ORISING HAIR FILLER SYSTEM 

Pe baza de ingrediente naturale, de origine biologica, Orising Hair Filler System este un tratament indicat in cazul parului uscat, degradat, subtire, fara volum si cu tentinda permanenta de incalcire si electrizare. 

Pe baza de Acid Hialuronic oferă volum, corp și vitalitate părului subțire slab și fragil și, de asemenea, ajută la combaterea frizzului din cauza umidității.

 

Tratamentul dureaza aprox 60- 70 min., in functie de lungimea parului si va consta intr-un peeling special pentru scalp, menit sa exfolieze si sa pregateasca scalpul si parul pentru tratament, apoi spalat cu samponul specific gamei, aplicarea mastii, iar la final a serului.  

Tratamentele se recomanda a se efectua la o distanta de maxim 1 saptamana intre sedinte, cu un minim de 3 sedinte efectuate pentru a rezultate optime.

 

 

 

 

Leave a comment

Instagram

Instagram