Oferte Tratamente de Par

NOU!! TRTAMENT PENTRU LAMINARE PAR 

 

 

TRATAMENT PE BAZA DE KERATINA SI ACID HIALURONIC PENTRU INTINDEREA PARULUI – DIKSOLISSAGE LISSACTIVE

Cu o tehnologie inovativa, care combina cele mai bune ingrediente, DIKSOLISSAGE LISSACTIVE este cel mai nou tratamente de indreptare a parului realizat de catre Dikson.

Formula sa face procesul de indreptare SIGUR si adecvat pentru FIECARE TIP DE PĂR, asigurand un  EFECT ANTIINCRETIRE ȘI O RECONSTRUCȚIE a parului in timpul procesului de indreptare, datorita prezentei KERATINEI. 

CU TRATAMENTUL DIKSOLISSAGE LISSACTIVE PĂRUL ESTE MAGNIFIC, INTINS,  HIDRATAT SI MATASOS LA ATINGERE.

Tratamentul are  inclus 1 SAMPON & 1 MASCA de intretinere pentru acasa, oferite CADOU.

 

TRATAMENT HAIR BOTOX DE UMPLERE A FIBREI CAPILARE PE BAZA DE BOTOX SI ACID HIALURONIC BOTUGEN HAIR SYSTEM

Botugen este un tratament de par pe baza de Acid Hialuronic si Botox care umple fibra capilara, hidrateaza si revitalizeaza parul uscat, deteriorat si fara volum. 

Tratamentul dureaza intre 1 -2 ore in functie de lungimea parului. Parul se spala cu samponul gamei cu un ph ridicat care deschida cuticula parului, se aplica apoi serul (dozajele se fac de catre Danilo in functie de lungimea parului si de gradul de deteriorare al parului), si apoi urmatorii pasi, respectiv masca si sprayul. 

Tratamentul include un coafat lejer la final. 

 

TRATAMENT DE HIDRATARE PUTERNICA & DE VOLUM          ORISING HAIR FILLER SYSTEM 

Pe baza de ingrediente naturale, de origine biologica, Orising Hair Filler System este un tratament indicat in cazul parului uscat, degradat, subtire, fara volum si cu tentinda permanenta de incalcire si electrizare. 

Pe baza Acid Hialuronic oferă volum, corp și vitalitate părului subțire slab și fragil și, de asemenea, ajută la combaterea frizzului din cauza umidității.

Tratamentul dureaza aprox 60- 70 min., in functie de lungimea parului si va consta intr-un peeling special pentru scalp, menit sa exfolieze si sa pregateasca scalpul si parul pentru tratament, apoi spalat cu samponul specific gamei, aplicarea mastii, iar la final a serului.  

Tratamentele se recomanda a se efectua la o distanta de maxim 1 saptamana intre sedinte, cu un minim de 3 sedinte efectuate pentru a rezultate optime.

 

TRATAMENT DE PROTECTIE SI RECONSTRUCTIE RAPIDA FIBER FIX 

Un tratament inovator cu un special complex pe baza de plante, bogat in amino acizi care penetreaza adanc structura parului, intarind si sigiland fibrele din firul de par.

Imbunatateste imediat si vizibil calitatea si structura parului, oferind mai multa stralucire, pastrandu-l puternic si sanatos de la radacina pana la varfuri.

 

Leave a comment

Instagram

Instagram