Conditii pentru achizitionarea pachetelor de Vouchere Cadou

Conditii pentru achizitionarea pachetelor “Cadoul Perfect!” :

  • Pachetele vor putea fi pachete combinate de servicii de infrumusetare si aranjamente florale, sau produse profesionale si aranjamente florale , fie pot fi si pachete singulare de servicii, produse profesionale sau aranjamente florale, in functie de bugetul fiecaruia.
  • Asiguram si livrarea personala a acestor pachete , in urmatoarele conditii : pentru pachetele care au cost de pana in 300 de lei, pentru livrare se va plati 25 lei. Pentru toate pachetele care depasesc 300 lei, livrarea este gratuita.
  • Livrarea pachetelor care includ aranjamente florale se poate face doar in Bucuresti, respectiv, zona imediat apropiata Bucurestiului.  Pentru restul tarii putem trimite doar produse profesionale prin curier.
  • Pentru serviciile de infrumusetare, se va elibera un voucher personalizat, imprimat pe hartie si pus intr-o cutiuta cadou. Voucherul va include doar detaliile legate de tipul serviciilor incluse  (nu se va mentiona pretul), precum si datele de contact ale salonului, si eventuale mesaje personalizate daca doriti sa apara
  • Pentru aranjamentele florale, va mentionam ca aranjamentele incluse in ofertele de mai jos sunt cu titlu de prezentare, insa specificam ca SE VOR PASTRA  proportiile aranjamentului, nr de buc de flori si volumul acestuia. Adica, aranjamentele pot avea unele modificari in functie de florile disponibile la “Rulota cu Flori”, in functie de sezonul florilor (pentru a ne putea incadra in pretul afisat), sau in functie de preferintele dvs. (se pot schimba culorile sau florile din aranajament, fara a depasi insa pretul afisat). Pentru orice modificare veti fi instiintat inainte si se va face doar cu acordul dvs.
  • La acest pachete nu se mai aplica alte reduceri, pachetele deja avand un pret promotional.
  • Livrarea pachetelor alese se face in 2 zile de la confirmarea platii. Prin urmare va rugam sa ne contactati mai din timp pentru a putea alege impreuna “Cadoul Perfect”

 

Instagram

Instagram