Tratamente HIDRATARE INTENSA

Apa este pentru fiinta umana unul dintre elementele vitale. Lipsa apei din organismul nostru determina deshidratarea si ulterior aparitia ridurilor, iritarea tenului, vulnerabilitate in cazul expunerii la temperaturi scazute, exfolierea prematura a pielii si senzatia de crapare si uscaciune la nivelul fetei.

Pielea deshidratata este frecvent intalnita la numeroase persoane indiferent de varsta si de tipul de ten.Aceasta este mai vulnerabila iar capacitatea de aparare este redusa, iar aspectul pielii deshidratate este mai aspru, fiind totodata si mai sensibila si avand permanent o senzatie de disconfort.

Problemele tenului deshidratat nu se pot atenua doar prin simpla aplicare a unui produs cu efect hidratant (crema hidratanta) deoarece imediat dupa aplicare pielea devine catifelata dar nu pentru mult timp si senzatia de disconfort revine pe parcursul zilei.Tratamentul facial reprezinta metoda eficienta in a restabilii echilibrul natural al pielii prin restabilirea Factorului Natural de Hidratare, prin aplicarea produselor ce contin o formula speciala de inglobare si penetrare a ingredientilor activi de natura organica.

Un ten deshidratat si uscat se agraveaza cu varsta, deoarece pielea noastra produce mai putin sebum, iar celulele moarte ale pielii nu sunt eliminate foarte des. Tratamentele vor varia in functie de fiecare persoana si de gravitatea deshidratarii.

Deasemenea tratamentele vor varia si in functie de anotimp, cei mai multi dintre noi confruntandu-ne cu un ten uscat atat vara cat si iarna. Vara, datorita razelor solare, apei sarate de mare, apei din piscina, iar iarna datorita frigului.

Un tratament adecvat incepe cu o curatare eficienta, indepartarea lejera a celulelor moarte si a altor impuritati, apoi continua cu aplicarea de seruri specifice tenului uscat bogate in vitamine si acid hialuronic, mezoterapie pentru  impinge produsele in profunditate si masca bogata in vitamine si colagen, lampa de colagen si infrarosu pentru a stimula productia de colagen si elastina la nivelul pielii, iar la final cu o crema de zi cu acid hialuronic si factor de protectie.

Rezultatul? un ten vizibil mai frumos, mai elastic si mai hidratat.

 

 

Leave a comment

Instagram

Instagram