TESTIMONIALE CLIENTI

10 stele plus!!!Sunteti deosebiti!Sunt client fidel al salonului si de cand am trecut pragul am stiut ca voi ramane, convinsa de profesionalismul echipei Danilo Lusito Studio, atentia si grija acordata, igiena, totul devenind un rasfat al trupului si sufletului fiecaruia in parte, dupa caz. Si cum omul sfinteste locul, precum si faptul ca rezultatele obtinute de-a lungul timpului au fost exceptionale la salonul Danilo Lusito Studio, va invit cu incredere sa va alaturati echipei! Merita vazut si incercat!Felicitari de 10 ori!!.

— Adina Trica

Multumesc personalului de la Salonul Danilo Lusito pentru caldura, rabdarea si disponibilitatea maxima de care beneficiez de aproape un an… Dragii mei, va multumesc din tot sufletul pentru profesionalism, implicare si dedicare, pentru ca ma faceti sa ma simt speciala, ori de cate ori va trec pragul… Va imbratisez cu drag! Sunteti minunati! Cu deosebita consideratie,

— Ionela Dirmina

Va recomand acest salon:D Eu am mers la Cami si sunt extrem de multumita de rezultat:).

— Mirela Sorana Obrisca

Adevarati profesionisti,primitori,te relaxezi cand mergi la acest salon,produse de calitate,tot ceea ce o femeie doreste sa devina si mai frumoasa alaturi de echipa Danilo Lusito Studio..

— Radu Elena


 Felicitari tuturor celor care fac parte din aceasta echipa!
Oameni normali si plini de bun simt, fara ifose, adevarati profesionisti.
O atmosfera calda, intr-un cuvant un loc unde te simti bine si beneficiezi de servicii de calitate.
Recomand acest salon.
Multumesc Camy, Zena si tuturor celorlalti!
Felicitari! .

— Roxana Tigau


Am descoperit salonul in urma cu aproape 2 ani. Parul meu era degradat, subtire si intreaga tunsoare nu ma avantaja deloc. Specialistii m-au sfatuit ce anume mi se potriveste in functie de culoare, tunsoare si stil de intretinere. Parul meu este lung, sanatos, ingrijit si cu un look natural. De fiecare data cand merg la coafor am parte de toata atentia stilistilor, de relaxare si de rasfat. Vizita la salon inseamna o stare de bine si intotdeauna plec multumita si cu mai multa incredere in mine…

— Anca Ioana Gheorghiu

Dragilor, eu si fiica mea va multumim pentru profesionalism si daruire! In special dragei noatre Cami, care de fiecare data ne-a depasit efectiv asteptarile! Si echipei in general! Sa continuati tot asa!.

— Ioana Marinescu

Mereu am visat sa am un par cu volum si Danilo a reusit sa-mi indeplineasca dorinta! Sunt foarte multumita de servicii si de atmosfera din salon.Il recomand cu mare incredere!.

— Natalia Berezovskaia


Ce imi place cel mai mult la Danilo Lusito este flexibilitatea si orientarea catre client, abordarea cu seriozitate si profesionalism, adaptarea la particularitatile fiecaruia. O echipa tanara si entuziasta, bine pregatita si dornica sa-ti fie de ajutor.

— Alina Mitrica

Instagram

Instagram