Produse coafor

Intreaga gama de produse folosite la coafor sunt produse italienesti ce apartin unor branduri renumite in Italia, Europa si chiar in lume, cum sunt : FAIPA, FANOLA – OROTHERAPY , DIKSON, PARISIENNE.

Gama de produse este extrem de variata, adecvata oricarui tip de par, imbogatite cu diferite principii active cum sunt: uleiul de argan, uleiul din arbore de ceai, keratina, semintele de in, extracte naturale din plante, etc.

Gama de produse FAIPA

vopsit-tratament-tuns-coafat-cadou-samponbalsam-profesional-keune-pentru-mentinerea-culorii-cu-89-de-lei-de-la-235-de-lei-la-kitty-studiologo-faipa

Faipa este o companie din Roma care produse produse cosmetice pentru par de aproape 50 de ani. Gama sa de produse este foarte variata, acoperind intreg necesarul unui salon.

Printre cele mai renumite produse Faipa  se afla produsele din gama THREE , CITYLIFE si PERFECTA.

THREE este o gama care initial a aparut odata cu productia vopselei permanente de par. Aceasta vopsea este cu un continut scazut de amoniac si contine printre alte ingrediente ulei din arbore de ceai cu rol de hidratare si calmare inclusiv a celui mai sensibil scalp.

Gama mai contine sampoane, masti de par, cristale lichide pentru par, etc. Aceste produse sunt fie pe baza de ulei de Argan, ulei din Arbore de Ceai sau Seminte de in.

PERFECTA este o gama de vopsea si produse necesare procedurii de vopsit fara amoniac , imbogatita insa cu Keratina si Argan. Vopseaua este una permanenta, sub forma de gel, are o gama variata de culori si este extrem de delicata cu scalpul.

CITYLIFE este gama speciala de produse BIOLOGICE fara PARABENI sau SLS. Aceasta gama este compusa din mai multe linii, cum sunt Hydrating (pe baza de ulei de argan, pentru parul uscat si degradat) , Protecting (pe baza de seminte de moringa si cu factor de protectie UV pentru parul vopsit) sau CURLING (cu extracte de proteine din lapte pentru parul cret).

 

GAMA DE PRODUSE OROTHERAPY

oro-therapy-cover

OROTHERAPY este o gama de produse profesionale pentru par fabricate de catre Fanola – Italia.

Gama este caracterizata de prezenta principiilor active cum sunt Arganul, Keratina si Microparticulele de Aur, principii care se regasesc in toate produsele gamei.

Vopseaua gamei, este o vopsea permanenta, fara amoniac, care acopera perfect firele de par albe, imbogatita deasemenea cu ulei de Argan, Keratina si Microparticule de Aur.

Gama mai contine:  Sampon si Masca Oro Puro pentru parul uscat si degradat, Sampon si Masca Rubino pentru parul vopsit (in special in nuante aramii si de rosu) , Sampon si Masca Zafiro (pentru parul blond) , Sampon si Masca Diamante (pentru parul fragil si subtire).

Pe langa cele mentionate mai sus, in salonul nostru se folosesc si produse de styling din aceeasi gama Orotherapy, cum ar fi : Spray Bifazic restructurant, crema pentru varfuri , ser pe baza de ulei de argan si keratina, ser pentru indreptat parul, ser pentru definirea buclelor, etc.

 

GAMA DE PRODUSE DIKSON

dikson argabeta line DKA_E_V_O_L_U_T_IO_N_-_Mu000001

Instagram

Instagram